Soita

+358-44-916 9860

Lähetä viesti

paivi.suutari (at) lemmatravel.fi

Lempeän matkailun lifestyle-blogi

Esittelyssä yrittäjän ajatusmaailma

Kategoriat: Eettisyys
Posted 2018-02-27

Ei ole sama, kenen kanssa yritys tekee yhteistyötä, tai missä yhteisöissä yrittäjä on jäsenenä. Minulla oli ilo olla tänään mukana Hyvinvointimessuilla Nurmijärvellä, jossa sain käydä mielenkiintoisia keskusteluita sekä messuvieraiden että muiden näytteilleasettajien kanssa. Vaihdoin innolla ajatuksia esimerkiksi järjestöjen ja yritysten yhteistyöstä, yhteiskunnallisista yrityksistä, yritysten arvojen näkymisestä arjessa ja vapaaehtoistyön kansantaloudellisesta merkityksestä. Nautin päivästä täysin siemauksin.

Yhdistyselämästä olen oppinut monia hienoja asioita, muun muassa toiminnan vaikuttavuuden merkityksen ja läpinäkyvyyden tärkeyden. Siksi haluan tuoda näkyvästi esiin LemMan yritysarjessa oman ajatusmaailmani. Yhteistyökumppanit ja yhdistykset, joiden jäsen olen, muodostavat tärkeän pohjan koko LemMan toiminnalle.

Tässä esittelen kumppaneitani ja joitakin itselleni tärkeitä yhdistyksiä. Yksikään ei ole mukana sattumalta.

Lämmin kiitos kaikille tämän päivän messukävijöille, näytteilleasettajille ja tapahtuman järjestäjille! Sain kulkea kanssanne monta askelta eteenpäin lempeän matkailun polkua.