Soita

+358-44-916 9860

Lähetä viesti

paivi.suutari (at) lemmatravel.fi

Hyvinvointi

Matkailu piristää aina, mutta hyvinvointia voi tukea lisää lempeällä matkaohjelmalla ja ravitsevilla aterioilla.

Matkailun rooli kokonaisvaltaisen hyvinvointimme tukena kuuluu olennaisesti lempeään matkailuun. Liiallinen stressi töissä tai ihmissuhdepulmat kotona ilmenevät myös fyysisinä oireina kehossamme. Sen vuoksi lempeässä matkailussa pidetään tärkeänä mielen hyvinvointia. Kun arki sujuu pääkopassa kevyemmin, voimme myös fyysisesti paremmin. 

Matka ei saa olla suoritus. Jos kiirehdimme nähtävyydestä toiseen, jää matkalla olemisen ihana keveys kokematta. Lempeässä matkailussa elämysten laatu korvaa määrän. Aikakäsitys uudistuu ja aikatauluttamisen tarve pienenee.

Myös ruokailuilla on suuri merkitys matkailijan hyvinvoinnille. Ei ole sama, millaisista aineksista matka-ateriat koostuvat. Lempeässä matkailussa arvostetaan laadukkaista raaka-aineista tehtyä luomu- ja/tai lähiruokaa, jota tarjotaan suurella sydämellä. Erityisruokavalioiden huomioiminen on tärkeä osa lempeään matkailuun kuuluvaa esteettömyysajattelua. Niinpä vegaanisten kahviloiden, gluteenitonta ruokaa tarjoavien ravintoloiden tai pienten luomuviinitilojen hyödyntäminen ryhmien matkaohjelmissa on Lemman toiminnan ydintä.